top of page

Resultatet av årets programgruppsmöte - Gratis kultur till Bergsjön!


Programmet beslutades av boende och aktiva i Bergsjön och kommer att möjliggöras med hjälp av samarbete med Folkets Hus och Parker, ABF, Skolan mitt i byn, Kulturhus Bergsjön och Göteborg Stad.

  • Träna med Cirkus Cirkör - 4 dagars cirkusträning i juni, för barn mellan 7-15 år på Bergsjöskolan. Datum, tid och mer info kommer senare. - Du kan intresseanmäla ditt barn redan nu genom att maila till hanna.jansson@navet.org, men vi kommer att gå ut med inbjudan när tid och datum är beslutade.

  • Sångsommar med Ayla, Jessie och Jecko - allsång, trolleri och underhållning, Med Ayla Kabaca från Barn-TV. Juli, exakt datum vet vi senare. OBS INTE SÄKERT att vi får denna programpunkt, besked kommer senare.

  • Var är papporna? Föreläsning av Alexandra Pascalidou - 15 september kl 17.30 i Kulturhus Bergsjön. Efter succén med Mammorna i bok, föreläsningar, teater och SVT-serie återkommer nu Alexandra Pascalidou med en ny bok och föreläsningsturné om dem som alla letar efter och undrar över – de frånvarande fäderna.

  • Tre Streck, stand-up comedy med Melody Farshin - i Kulturhuset okt/nov, datum kommer senare. Föreställning av och med komikern Melody Farshin där hon med sin unika pricksäkerhet och tajming tar oss igenom identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Om stoltheten i stamtavlan från 164 och resan till att hitta innanförskapet i utanförskapet. Och där kanske frågan får ett svar: hur hittar man sin egen väg och sin superkraft när den inre rösten är ens värsta fiende?


Vi kommer dessutom att få besök av America Vera-Zavala för workshop i community-teater 3-4 juni på Kulturhuset. Mer info kommer!


Vill du hjälpa till som volontär vid något av arrangemangen - maila till hanna.jansson@navet.org.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla